321,00 Kč
Popis
<p></p><p style="text-align:justify;">
Známý lékař si je vědom toho, že dnes existuje obrovské množství knih o výživě, a proto se pokusil sestavit nejdůležitější všeobecné principy, kterými bychom se měli řídit, pokud chceme zdravě jíst a být zdraví. Patří k nim například nezbytnost jíst v klidu a pomalu, jen čerstvá a čerstvě připravená jídla, na která máte právě chuť, a jenom když máte hlad, přičemž při prvních pocitech nasycení je třeba s jídlem skončit. Na rozdíl od většiny jiných knih a metod přistupuje k tématu od základu a zaměřuje se na těchto pět oblastí:</p>
<p>
1. Základní poznatky o trávicí soustavě lidského organismu.</p>
<p>
2. Vzájemné působení potravy a organismu.</p>
<p>
3. Sestavení individuálního jídelníčku.</p>
<p>
4. Obecné znalosti o potravinách.</p>
<p>
5. Jídlo jako lék i prevence.</p>
Další informace
Autor | |
---|---|
Vazba | |
Jazyk | |
Počet stran | |
Rok vydání |