72,00 Kč
Popis
kvalitní suroviny
skvělá chuť
bez umělých látek, barviv či aromat
100% přírodní a bio složení
česká výroba
Využití: pomazánky, jídla z jednoho hrnce, dušené maso, drůbež, zelenina, brambory, hovězí maso, jídla z obilovin, zapékání, pikantní štrúdl, polévky, vegetariánská jídla. Tip: Přidejte nejlépe hned při začátku vaření, aby se chuť všech ingrediencí mohla plně rozvinout.
Obsah: 25g
Složení: petržel, mrkev, majoránka, libeček a pastinák
Sonnentor
Sonnentor se zaměřuje na výrobu kvalitních bioproduktů v oblasti bylin, čajů a koření. Jejich hlavní filozofií je férovost vůči přírodě, zákazníkům, zaměstnancům a dodavatelům. Pro výrobu je důležitá nejen lokálnost, ale také kompostovatelnost a recyklovatelnost.
Usilují o rovnováhu mezi inovacemi a tradičními metodami. Neustále se snaží zlepšovat a každoročně uvádějí na trh nové produkty, které reflektují aktuální trendy v oblasti čajů a koření. Jejich cílem je vyvinout plně kompostovatelné produkty, stát se firmou bez odpadu a snížit dopad na životní prostředí, včetně uhlíkové stopy. Rádi inspirují, že růst může jít ruku v ruce s ochranou přírody a péčí o zaměstnance. Byli průkopníky ekologického zemědělství v Česku a díky jejich snahám o snižování energetické spotřeby se tímto směrem chtějí ubírat i nadále.
Sonnentor vznikl v roce 1988 v rakouské vesničce Sprögnitz díky mladému Johannu Gutmannovi, který chtěl pomoci sedlákům a sám potřeboval práci. Gutmann byl průkopníkem ekologického zemědělství v době, kdy „bio“ ještě nebylo známé, a věřil, že je to nejlepší cesta pro zdraví a budoucnost. Začal prodávat bylinky, čaje a koření s příběhem producentů a stal se známou postavou díky svým koženým kalhotám a červeným brýlím. V roce 1992 založil s Tomášem Mitáčkem český Sonnentor na jižní Moravě, který se zaměřuje na rozvoj areálu v Čejkovicích a podporu lokálních spoluprací, aniž by šlo o levnou dceřinou společnost. Od roku 2009 firmu vede Josef Dvořáček, který pokračuje v rozvíjení evropské myšlenky přeshraniční spolupráce.